Nimetön

Runoilija heidyyh

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Olen lakannut olemasta'
 

En uskallla katsoa maailmaa silmiin,
koska pelkään näkeväni siellä tuskan.

En uskalla kysyä totuutta,
koska pelkään kuulevani valheita.

En uskalla rakastaa,
koska pelkään tulla taas hylätyksi.

En uskalla valita tietäni,
koska pelkään valitsevani väärin.

En uskalla......koska pelkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot