Runoilija a17f842a8fbda1e4e362094e04eb40c1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minuun sattuu,
mieleni on pirstaleina,
kehoni arvet huutavat,
tuskaa joka ei lopu

Raavin kynsilläni käsiäni,
haluan saada sen pois
Se ei lähde iholtani,
se on pinttynyt tahra

Pyyhi se minusta,
poista se muistoistani
En halua enää,
olla se halveksittu

Vie peilit pois huoneesta,
en halua nähdä itseäni
En halua tajuta sitä,
kuka oikeasti olen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot