tanssi näiden askelten tahdissa
kun sua ei mikään hidasta
tanssi kohti taivasta
sun unelmies vapautta
mut älä tanssiis hidasta
ettet vaan hairahda
siltä kaidalta tieltä putoa
silloin ei ole jäljellä kuin pirstoutunut unelma
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi