I will be Reborn from
the ashes of my life,
I will rise again
From the ruins.
It looks like it is time,
Time to rise again,
But I can't do it alone,
I need you here beside me,
So please don't leave me
Here crumbling down alone.
Selite:
joku vanha jostain...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi