Viiltävä tuska.

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun taas kyynel poskella pimeässä.
Tuska sisälläni riehuu kuin myrskytuuli, sydämeni sirpaleet viiltävät rintaa.
Olen taas yksin.
Kaipaan sinua niin.

Kuolen kai pian,kun sieluni on murskattu.
Tiedän että et tule korjaamaan sirpaleita sisältäni jotka tuhoavat minut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot