Vain puolikas ilman sua
tunnen olevani.
En vain uskalla
Sulle mitään sanoa.
Mutta vielä joku päivä
tilaisuuden tullen
saatan kertoo sulle
miten tärkee oot mulle.
Selite:
Oon puolikas ilman yhtä ihmistä<3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi