Väittävät, että minä muka myrkytin mieheni.
Pah, joku vaan varasti ideani, ennenkuin ehdin keksiä mistä sitä myrkkyä saa.
Olisiko ollut,
vaikka
se
sinun
toinen
nainen
Selite:
Ei sitä kannata pyörittää kahtaa naista samaan aikaan, voi käydä melko kurjasti.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
UPEA! :O Käsittämättömän mahtava, kaikessa normaalista poikkeavuudessaan. Pidän tästä.