Mun sydämeni suli,
kun luokseni ihana poika tuli.
Rakastuin mä siihen niin,
et jäin koukkuun tunteisiin.
En tästä haluu mennä pois,
se pahan olon mulle tois.
Tää suhde- tunne voimaa antaa,
jaksaa mut läpi elämän kantaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä riimi ja todella tunteikas runo