Saatan sisältää pähkinää

Runoilija Eteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat niin sekaisin että luulevat itseään runoiksi
 

Revi minua tästä,
tarjoiluehdotusta ei saatavilla

runoni nautitaan kylminä, ellei jopa jäisinä

minut on valmistettu tehtaassa jossa käsitellään myös vehnää ja kananmunia ja kidutusvälineitä

säilytä sydämeni viileässä ja valolta suojattuna

Selite: 
Runoilijan itsetutkiskelua ja vaikerointia nykymaailman pyörteessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Saattasin nauraa, jollei tää ois vähän liianki totta... Runon nimi on tosi hyvä! :D

Onneksi kaikki eivät ole allergisia pähkinälle...

"vehnää ja kananmunia ja kidutusvälineitä", aah...
tyylikäs, hauska, mutta kuitenkin totinen vertauskuva. oikein onnistunut kokonaisuus, itsetutkiskelu on tuottanut tulosta. kertoo paljon runoilijasta.
suurkiitos kommenteistasi!

Oivallinen nimi runolle!
Ja onnittelut!

 

Käyttäjän kaikki runot