Mä vihaan sua!

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Mä vihaan sua, mä vihaan sua, mä vihaan sua!
Muistot susta satuttaa
Kaikki ihana yhteinen aika tuntuu mitättömältä
Sä olit mulle tärkein

Mihin asti kaikki oli aitoa, vai oliko ikinä?

Epävarmuus valtaa minut edelleen
En pysty unohtamaan ja antamaan anteeksi
Satutit mua niin paljon

Ehkä pahinta on se, että tunnen olleeni naiivi,
ettet voinut kertoa minulle

Minulle, jonka piti olla sinun tärkeimpäsi

Sä särjit mut
Kuka kerää palaset ja uudelleenkokoaa mut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin raskas ja kipeä kokemus sulla tai runon minällä.
Kaunis ja aito runo.
Tsemppiä ja kiitti arvosteluista!

tosi koskettava tää runo. meni mun suosikkeihin :)

 

Käyttäjän kaikki runot