piirteesi kiusaavat edelleen
vielä vuosienkin jälkeen
vastaantulevan leuassa oli taas jotain sinusta
ohikävelevän askeleet keinuvat juuri kuin sinä
mene, äläkä enää raasta sisintäni menetyksellä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin olet saanut pistettyä sanoiksi kaipuun ja menetyksen ikävän.
Voi kunpa voisin sanoa, etten tiedä tätä tunnetta. Mitään muuta en osaa tästä sanoa, kuin että loistavaa!