Hetko

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

helmiäistä kaulallasi
hedelmäisen herkullista
suutelisin sulouttasi
kajoaisin kauneuteesi

Oi!

sinisilmä, sulosuu
mustikkainen mutruhuuli
hipaisenko hipiääsi
vaaleata viehkeyttäsi

Voi!

kavahdanko kauemmaksi
kuiskailevaa katsettasi
hetkeä hennosta hauraampaa
saata en särkeä kuitenkaan

jotta
rakastaisit

huomennakin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot