Kuule kutsuni, eksyin suudelmaan, hullun rohkeaan.Voitko puhaltaa uudet tuulet elämääni,olen valmis ottamaan sinut syleilyyn.Hyväile vain hiuksiani ja mukaasi tempaa niin tiedän,että ohjaat minua oikeaan suuntaan.Lupaan, etten koskaan enään eksy luotasi..
Selite:
Kaverin kaveri kirjoittanut :)
Tähän voisi liittää Jenni Vartiaisen biisin Missä muruseni on <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi