Nimetön

Runoilija Bildi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos yksin oisin, niin joisin,
oloani helpottaisin,
itseäni hajottaen,
mutta ei ole niin, vaan on rakas joka pitää huolta,
ettei väärään aikaan juoda,
voi ei, kukaan muu vois mulle tätä onnea tuoda,
kun on oma kulta

Selite: 
Joskus elämä potkii mutta nainen helpottaa oloa :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot