Kadonnut satama

Runoilija Lasiluistin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väri, jolla maalasin sanat, ei näkynytkään paperilla.
 

Minä odotan sinua.
Olen odottanut kai koko elämäni
täällä pimeässä kylmässä satamassa,
jossa ei liiku kuin tuuli.
Vesikin seisoo paikallaan.
Odottaen sinua.
Minä huudan tuuleen,
joka ei koskaan vie sanojani perille.
Hukuttaa ne vain seisovaan veteen.


Minun satamani, minun kadonnut satamani
ei koskaan tule sinun laivasi tielle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tulee mieleen Lähtevien laivojen satama.. Yhtä kaihoisan kaunis runosi ainakin on!

Upea tämä .
Taitavasti osattu käyttää sanoja, ja tunnetta on myöskin mukana . Ei yhtään teennäinen runo, lause lauseelta tähän uppoaa entistä syvemmälle .

Kaunis runo tosiaankin,olen aina pitänyt tuollaisista kielikuvista.Siis merestä ja laivoista,niitä on käytetty hienosti tässä runosa.Kaunista.

Koskettavan herkkä kuvaus !!
Hieno kielikuvan käyttö, moni samaistuu tekstiisi minäkin osaltani.

Kaunis ja haikea runo<3

Koskettava ja kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää. :D

 

Käyttäjän kaikki runot