Fragile flower dies
under the pedal of a piano
as you search for melodies
to keep it alive, but no
it is not so easy.
Under pressure
everything breaks eventually
ending the pleasure
of a heart, with such brutality
way too easily
driving souls into melancholy
effortlessly
minds driven into madness
insanity, and great sadness.
Selite:
Sydän on mielestäni kukka. Miljoonia erilaisia, kauniita, myrkyllisiä, piilotettuja, harvinaisia, värikkäitä, loistokkaita.. Mutta kaikki hauraita.
Vaikka antaisi kaikkensa, usein se ei ole tarpeeksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi