Liian monta kysymystä ilman tyydyttäviä vastauksia ovat tehneet tehtävänsä.
Silti vielä yhtä en voi olla kysymättä: Oliko meillä jotain mitä muilla ei ollut ainoastaan minun päässäni?
Selite:
En vaan saa vastauksia. Tai sitten en uskalla kysyä tarpeeksi suoraan, koska pelkään niitä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi