Lääkkeet

Runoilija ^surkkusuvi^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS ON IKUISTA VAIN KOHTEET VAIHTUVAT...
 

Sä luulet, et
elämä helpottus
jotain lääkkeit
syömällä.

Luuleks sä et
se on jotain
oikeeta elämää?

Luuleks et
haluun elää
joittenkin
lääkkeiden avulla?

Ei, en todellakaan
halua. En koska
se ei olisi oikeaa
elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin viisas runo,- ihan saa mummelin kyyneliin.....

 

Käyttäjän kaikki runot