Kaikki ne hetket jotka kanssas olla sain,
olivat mun elämäni parhaita.
mut usein sua loukkasin,
kun en tajunnut kuinka paljon sua rakastin,
olen todella pahoillain teostain,
kauheista sanoistain,
antasin ja tekisin mitä vain jos sillä kaikn pyyhdittyä sais,
olisit mun vierellä ja oisin rakkainpas.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi