Reippaasti yli kaksi vuotta yhdessä
kavereiden poikaystävät, tyttöystävät
ne vaihtuu
mutta me
pysytään samana.
Ja me luvataan ennen nukkumaanmenoa
"Me selvitään sit kaikesta.Eiks niin?"
Katson kateellisena, kun muutaman kuukauden yhdessä olleet kaverit
ne PÄÄSEE kihloihin.
Ja minä mietin tyhmänä kotona, että mitä minä teen väärin.
Miks sä et voi vaan polvistua ja kosia.
Eihän siinä oo kysymys kun sun omasta loppuelämästäsi.
Enkä minä halua sitä sen sormuksen takia
ymmärrätkö jo?
Minä haluan sinut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi