Mutta on ilta

Runoilija ravel

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.10.1977

Nimeni on Mikko Tuomela ja olen nykyään 46-vuotias. Olen enimmäkseen harmiton. Palaute on sallittua & toivottavaa, vaikka runoni ovatkin lähinnä kielellisiä kokeiluja.
 

Kun saapuu ilta,
näytämme nuorilta.

Kun tulee aamu,
jokainen on jo haamu.

Ennen tätä yötä
vielä on työtä,
saa kiristää vyötä
ja vielä lisää työtä,
jaksamme jos on onni myötä.

Jokainen ryppy
on kuin hyppy
kohti varmaa aamua.

Mutta on ilta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava oivallus!

Mahtava oivallus!

 

Käyttäjän kaikki runot