Olisitko minulle se juuri oikea?
Olisitko minun maailmani?
olisitko tulevaisuuteni?
olisitko varakkuuteni ja terveyteni?
pitäisitkö minua kuin kukkaa kämmenellä,
niin kuin minä pitäisin sinua.
koska sinä olet se jota rakastan.
Selite:
niih... köh...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi