Miksi en saa sua mielestäni?
Kun sinut nään
on katseesi kuin auringonsäde pimeään.
Miksi en saa sua mielestäni?
En irti saa sinusta,
en luopua halua sinusta,
en koskaan lähteä luotasi.
Miksi en saa sua mielestäni?
Olet paikalla vaikka olet muualla.
Voi sydäntäni parkaa.
Rakastan sinu sittenkin vielä <3
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi