en valehtele, väitä, vaadi
vain sorrun, suren, suistun
en saata tavoitella tehdä
vaikutusta
haluan, tahdon, tarvitsen, jännitän, jonotan, odotan,
riisun, riudun, kidun, kärsin, ikäännyn, näännyn, kaipaan,
kiljun, huudan, pyydän, havittelen
anelen
en kaipaa, piittaa, perusta
olla ainoa
vain
olla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea on tämä runosi!!!
Kaunis ja herkkä runo, herättää lukijassa melkoisen tunnemyrskyn. Hieno!