Ystävyyskin on ihanaa
Tulee silmien katseesta
Tulee herkästä kosketuksesta
Puree sydämeen pehmeästi
Saa mielen värähtelemään
Haluaisit siitä tiukemmin pitää
Ystävyyskin voi pelätä
Pitäisit siitä ehkä liikaa
Pelkäisi et siihen rakastut
Miksi ystävää ei voisi rakastaa
Niinkuin rakasta ystävää
Pehmeästi...sydämellä
Selite:
Tätäkin tulee elämässä...ei tosin koskaan liikaa. Tällaista haluaisin elämään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ystäviäkin tarvitsemme.he ovat todella tärkeitä.kaunein sanoin kuvailet ystävyyden tunteita,pehmeästi:>
Sivut