Rakkaus kuin lumihiutale
Ota se kämmenelle hellästi
Katso miten se sulaa
Hiljaa kauniisti valtaa sydämen
Rakkaus kuin lumihiutale
Kaunis sanaton lumoava
Selite:
Jos sitä on se voisi olla vaikka tuollaista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.
Sivut