Miinusaste

Runoilija Balrog1

mies
Julkaistu:
253
Liittynyt: 17.1.2005
Viimeksi paikalla: 5.8.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen, lempeä Leijona, tosin vihassa leppymätön. Motto:Aina voi olla huonomminkin : asiat järjestyy ajallaan

Jos vain ehtisin niin lukisin paljon enemmän kirjoittamianne runoja.
Onneksi huomaan silloin tällöin vierailuja sivullani ja löydän uusia ihania runoja teiltä.
Kiitos kun luette ja laitatte arvosteluja minun tekeleisiin**

Nöyrästi kiitän saamastani arvostuksesta kuukauden runoilijaksi 1/2021 
Tämä aika tekstien ja erilaisten runoilijoiden seurassa saa mielen hyväksi ja antaa paljon näkökulmaa ajatuksille.
Kiitos kuuluu kaikille runoilijoille hienosta yhteisöstä 👍
 
Kaatumiskulman jälkeen
et ehkä heti huomaa

salaa

        kavalasti

               tulee miinusaste

neljät villasukat päällekkäin hiipii
ääneti


Liimaisilla näpeillään raataa sinua 
vaikka kaikkesi ponnistat
harvoin yksin voit vääntäytyä suoremmaksi

Miinusaste houkuttelee helpolla konstilla
kaltevaan suohon et tarvitse edes omaa tahtoa

Suoraan kulmaan nouseminen vie energiasi
altistut ajatuksille tuon pirun rujosta kauneudesta

Kokoa itsesi ja huuda 
ne jotka välittävät kuulevat sinut
ystävyys ja rakkaus ovat suuria voimia

Hyvästi miinusaste
tämä kulma pitää
 
Selite: 
Niin usein näkee miten yksin ihminen onkaan..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toi on niin totta...

Sä sanoittelet elämää kauniilla kädellä, kuule
Kiitos Mystis :-) tuntuu erittäin hyvältä siinä kohtaa kun saan tärkeän asian kerrottua tällai ei ihan suorilla sanoilla.
Syvältä raastavaa, yksin ei ole hyvä olla liian pitkään <3 
Kiitos sinulle:-) 
Mielenkiintoinen, hyvä runo.
Kiitos sinulle teokseni lukemisesta :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut