Sonetti

Runoilija Athos-66

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.1.2005
Viimeksi paikalla: 17.4.2023 9:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1966

"Jotain sinusta jää minuun ja jotain minusta jää sinuun."
 

Ei ikirouta, talven viima,
pysty hymysi lämpöä kadottamaan,
ei etäisyydet pitkät välillämme
kykene kaipuuta lannistamaan.
Missä tahansa olenkaan,
kenen muun kanssa tahansa,
olen vain tyhjä puolikas.
Vain Sinä teet minut täydeksi,
Sinun luonasi olen kokonainen.

Selite: 
And the saga continues...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot