Ovi?

Runoilija TalviYönSurma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Totuus on peittelemätön suoruus.
 

Vain kiiltävää valkoista seinää.
Missä on ovi?
Luulee tietävänsä mitä viirut silmien edessä tarkoittavat.
Kapeat kasvot, poskiluut.
Isku, joka murtaa ne.
Hiljaa kaatuu se kaunein ja hiljaa huutaa hänen peräänsä.
Tuntee kivun joka pistää läpi sydämen, ja kaataa polvilleen.
Puristava tuskaa, joka ei hellitä.
Hiukset itkusta märkinä nostaa päätään ja hiljainen kirkaisu halkoo tyhjää tilaa.
Kirkuu hänen nimeään, mutta hän ei kuule, ei kukaan kuule huutoa.

Ei sillä ole väliä.
Sinut tyrmätään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot