Mustia tahroja silmäkulmissa
tahroja poskissa
Helikopterin ropelli on ihan vinossa
vinossa on mieli
Satakieli laulaa pihapuussa
se huutaa
karjuu
ja kauhtuneet verhot päästävät lävitsensä ensimmäiset säteet
Ei minulla ole arpia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi