Istahdit viereeni
olit kuin värisevä haapa,
koskettaessani
tuuli kasvoi oksillasi.
Tunsin halusi
tunsin katseesi minussa
vaikka epäröit.
Silti tulit lähemmäksi
siinä puupenkillä
ja huultemme koskettaessa
hetki oli totta.
Unelmani sai jalansijan
elämäni kaarella
ja onnellisuus
täytti sydämeni olohuoneen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan Upea Pidin Paljon :D Hionosti Sanasi solmiutuu Toisiinsa.. ;)
Kauniisti toteutuva haave.