Asfaltti
on putsattu
siis huutakaamme
KESÄ ON ALKANUT!!
Uurteet
pyörteet
sieltä saapuu maanmatoset.
Ehkä niiden joukossa
on mieheni.
Ken tietää
muttei kerro.
PAHA KEN!
Selite:
Kevät on ihastumisen aikaa. (:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ÄÄH hurjasti söpö on <3