Kuuset harteillaan puuterilunta,
koivuja koristaa kerros kuuraa
kurkottavat oksillaan taivasta kohden
kehystäen tuikkeen pienten,
suurten tähtösten
Maan unta suojaten valvoo
hiutalepeitto
Tuvan portailla
lohdullista lämpöään luo
kynttilälyhdyn valo
Hangessa pienet askeleenjäljet
ikkunan alle tuo
Piirtyy seinää vasten jouluenkelin siivet
Jouluun rauhoittuu talo
Jatkuu matka enkelin
luo seimenlapsen pienoisen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi