Elämä on virtaavaa vettä vain

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

Unohda jo vanhat sillat,
aikaa sitten palaneet,
jätä niiden tuhkat taaksesi.

Pese jalkasi puhtaassa vedessä,
vedä syvään henkeä
ja sukella vastarannalle.

Älä pelkää vaikka virta
sinua hetken veisi mukanaan.

Jossain vaiheessa tulee vastaan
oksa, kivi tai auttava käsi
johon voit tarttua kiinni
ja uuteen paikkaan rantautua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno!
Ja lohdullinen, todella lohdullinen.
Toivorikas, positiivinen. Hyvä!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Ensinnäkin hyvää synttäriä! :)

Kaunis, vertauksellinen runo.
Pidän todella paljon.

Valtava runo, kaiken sen tuskan ja taakan alla on kokoajan olemassa myös lohtu. Se olisi tärkeä tieto monelle. Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot