Hengitän valkeaa yötä
Minussa
Tuhansien loputtomien öiden
laulu
Keskiyön auringon
hehku
Nuoruuden hurmasta
juopunut
Puissa virtaavan elämän
rukous
Iättömien toiveiden
kyllästämä
Usvasta heräävän maailman
huokaus
Aamukasteen kirkkaudessa
kylpenyt
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunteellista ajatuksin keskikesän valoisaa luonnosta ... hyvin jälleen!