Liekki sydämessä II

Runoilija ac2a365597f85344a4fdcc4fd2845c2f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2018 1:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.9.2024

Runo syntyy kaipuusta, laulu tuskasta. Kyllä kai suurin osa näistä ihan mun elämään perustuu.
 

Ensimmäinen kosketuksesi pelotti minua
vähän myöhemmin en olisi malttanut
odottaa seuraavaa

Sinä ajattelit - uskallanko edes arvailla mitä?

Minä ajattelin - olisitpa veljeni

Sinä kosketit rintojani

Minä kosketin arpiasi kerran toisensa jälkeen

Aamulla tukkasi oli takussa ja olit väsynyt
Iltapäivällä keitit aamukahvit ja lähdin kotiin
jossa vaaka näytti 58,1 ja olin onnellinen

Illalla torilla oli ilotulitus enkä tiennyt miksi
katsoin ikkunasta ja ajattelin
ettei sinun ikkunastasi näy sinne

Ajattelin hymyäsi ja isoja käsiäsi
ja otin vielä toisen voileivän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa arkista ajattelua runoksi puettuna. Tällaisista pidän todella paljon. Samaan aikaan tavallista, mutta sillti niin erilaista.

Hienoja ovat muutkin runosi. :)

Ihanan arkisia ja tuttuja asioita ripaus erotiikkaa mausteena:)

Nostat elämää kauniisti esille. Onnea paljon syntymäpäivänä!
 

Käyttäjän kaikki runot