Nimetön

Runoilija Kummituseläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punaisessa mekossa
valkeita palloja,
hiuksissa musta rusetti.

Katselee kaupan leluhyllyä
sitä kaikkein korkeinta,
katseensa kohdistaen
vaaleanpunaiseen nalleen.

Kaikessa kauneudessaan
hän on sairas sisältä
yhä katsellen omia unelmiaan
tuolla liian korkealla.

Yrittäen kurottaa
kohti unelmaansa,
tipahtaa hän vain alas.

Näkee hän jokaisen kengän,
tuntee jokaisen kyyneleen,
vaan ei kukaan tule
nostamaan häntä ylös.

Itkee hän yksin käytävällä
ihmisten kulkiessa ohitse
eikä kukaan huomaa.

Jokunen silmäpari
häntä eksyy katsomaan
vaan kääntävät he katseensa
nopeasti itseään ylemmäs.

Huomasitko,
pieni tyttö tuolla alhaalla
haluaa olla sinun tasoisesi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot