Altaalla

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Altaan reunalla yksin hän istuu, katselee altaan pohjaan piirrettyjä delfiinejä niin veikeitä.

Sivukorvalla kuulee kun jossain molskahtaa ja pian poika pintaan ponnahtaa.

Silmiään siristää kun vesi niin kamalan kirkkaasti kimmeltää.

Hänellä varmaan kuuma on kun hiukset niin mahdottoman tummat on.

Hän niin komea ja suloinen ettei noin ihanaa ole kuin yksi päällä maan ja onneksi vain minä saan hänet omistaa.

Selite: 
Ja tälläisiä ajatuksia taas hotellin uima altaalla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot