Kun jotain katoaa

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Joskus se jää huomaamatta...
Toisinaan taas herättää huomiota...
Oli se sitten konkreettista
taikka vain tunnetila...
Kun jotain katoaa
sitä kyllä jää pohtimaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot