Missä ovat
lämmin hengitys iholla,
kananlihalle nostattava lipaisu
kuumalla,
himokkaiden huulten väliin vangitulla kielellä.
Näykkivät hampaat rintojen pehmeällä kudoksella,
karhea kosketus reisillä,
viipyilevä nuuhkaus
häpykummulla,
tajunnanvirran sähköpiikit, mihin katositte?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi