Nimetön

Runoilija Mika_Tz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sateisilla poluilla, tuntureilla viihdyn. Sateen jälkeen paistaa aurinko ja nautinkin pisaroiden taivaallisesta kimalluksesta. Elämä on matka. Runot eivät kaikki kerro minusta, mutta paljon omaakin niissä on. Jotta emme unohtaisi.... Ja koska sitä minulta kysytään... Kyllä, toimin alalla, jossa kohtaan tekstien aiheita. Täydellinen rakkaus karkottaa pelon, sillä täydellisessä rakkaudessa ei ole pelkoa. Elämässä tärkeintä ei ole järki, viisaus, osaaminen, kauneus, vaan rakkaus. Ilman rakkautta meillä ei olisi mitään. Meitä ei olisi.
 

Taas jälki-istunnossa.
Lähti mopo käsistä tunnilla.

Illalla aiheutat pahennusta
ostarilla, huudattamalla mopoa.

Silmäsi huutavat huomiota,

Voisiko minua joku silti rakastaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot