Mietin mikä minusta tulisi
isona.
Kunnes keksin,
että voisin
saada palkkaa jokaisesta
suudelmasta,
minkä sinulle antaisin.
Siinäpä vasta olisi
"minun juttuni".
Selite:
Ammatinvalintakysymykset sekoittaa pääni suloisesti ja kamalasti..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi