Nimetön

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Hali sydäntäni
Pidä sitä lähelläsi kuin kalleinta aarrettasi

Älä irroita otettasi minusta
Pidä kiinni lujaa kuin äiti kuolevaa lastaan

Ole minulle syy jaksaa
Pyyhi hiljaa kyyneleet kuin auttaa ystävä surun murtamaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo

voi..tästä runosta tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot