Kirjan tuomita voi lukematta,
Muttei koskaan sinua
On tietämättömyys rinnallasi, eikä päätä puolestasi
Valinnoista, jotka teit kovan paineen alla
Pätevyydellä koreillen kertoa ei kukaan voi
Keitä olemmekaan ja minne matkalla
Yksi vahva, toinen heikko, kolmas molempia
Kokemukset muokkaavat meistä kokonaisuutta
Katsothan aina kahdesti
Kuunnellen ainankin kerran
Suljetut silmät
Valikoivat korvat
Eivät vastaa todellisuutta sinusta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi