tulet taas uniin
kutsumatta
pyytämättä
mielen tyhjiin huoneisiin
sielun suuriin saleihin
joissa kaikki on
peitetty
valkein lakanoihin
kiedottu unohduksen
huntuun
revit kaiken esiin
poljet maahan
nämä unet
eivät pääty
aamuun
arvet vuotavat taas
kaikki se kipu
puistaa pölyt päältään
enkä minä unohda
sittenkään
milloinkaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava💖 pidin!