katsot minua silmiin
näät kuinka
sisälläni on se pieni tyttö,
jonka sisällä on paljon rakkautta,
paljon annettavaa
se pieni tyttö,
joka osaa tuntea,
osaa rakastaa muita,
kun astut kauemmaksi
ja suljen silmäni
näät naisen joka välittää,
mutta ei osaa tuntea
ei muista kuinka rakastua,
ei muista kuinka tuntea vihaa
Avaan silmäni ja näät kuinka kuitenkin yritän parhaani ja tiedät, että löydän vielä itseni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi