Punainen lintu laulaa puutarhassa
Katson sitä kunnioittaen
luonnon ihmettä
Tuuli kantaa sen laulun
kauas pois
Tulevaisuuteen
Hetkeen jolloin jälleen tapaamme
Selite:
Uusi tuttavuuteni lähti pois, näemme taas ehkä ensi kesänä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi