Kirjoitin suuria sanoja
siitä miten muistaisin
Kun muistaminen vaihtuu muisteluksi
menneisyydestään hakee jotain
muodotonta, suunnatonta
jotain,
jolla kauniit sävyt
ja surumielinen soundtrack
Se tallentamani kuva meistä –
olet haalistunut tunnistamattomaksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi