ruumiini marmorilla
valmiina poltettavaksi
jälkeläiset penkeillä
sotkemassa toisten housuja
reisille menneet vasemmalla
kaikki kaksimiljoonaa
tuijottavat..
perseenpäälle päästetyt
keskellä
tottakai
vatsalle löysätyt
oikealla
niitäkin miljoonia
ja äänekkäimmät
ne suuhuntulleet
vaikka eivät edes perillisiä
ja vaatimattomat varpailleruiskitut
kumartelevat kokoajan
mutta se enemmistö
joka täyttää koko korttelin
käteenvedetyt, perimättömät
nauravat,perkeleet!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:D Ei tälle voi kun nauraa... ihan mainio oivallus kyllä.
Mä niin repesin...joku sitten on osannut olla huolellinen....Ei paleltuneita perunoita, eikä kwvätjäiden viemiä verkkojakaan?
todella, erikoisen erilainen on runosi, hyvä
Sivut