kylmää kyytiä, kelvinit nollassa
ei paljon atomeja lämmitä
vaan olihan se odotettavissakin...
miksi menin taas mokaamaan ?
mistä minä aina löydänkin sen taidon
sisäsyntyistä, sanoisin
vaan ei haittaa kylmyys
vinyyli lämmittää...
ei paljon atomeja lämmitä
vaan olihan se odotettavissakin...
miksi menin taas mokaamaan ?
mistä minä aina löydänkin sen taidon
sisäsyntyistä, sanoisin
vaan ei haittaa kylmyys
vinyyli lämmittää...
Selite:
https://youtu.be/YEP2kl9NYVk?list=PLNpCa-O6mlcfQJo2nZhmDf74C5SuDe_lA
lopultakin neulaisesta jerkusesta uusintapainos :D
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tanssitko kans
Sivut